AMASYA / TAŞOVA - Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi

Okulumuz Beslenme Dostu Okul Projesi Sertifikasını aldı.

Okul Mürümüz Ahmet GÜLTEKİN şu duyguları paylaşmıştır. "2015 yılında "Beyaz Bayrak" alarak temiz okul seçilmiştik. 2016 yılında Amasya genelinde "Beslenme Dostu Okul Projesi " kabul edilen iki okulumuz oldu.Bunlardan biri okulumuz Taşova Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak sertifikamızı Sayın Valimizin elinden aldık. Bu çalışmaya katkı sağlayayan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse yeni projelerle yola devam edeceğiz. Bu ekiple inşallah fark yaratmaya devam..." dedi.

Sayın Valimiz törendeki konuşmalarında şunları söylemişlerdir. "Bu konulardan en önemlisi de temizlik konusu. Bu konuya okul müdürlerimizin özellikle dikkat etmesi gerekiyor. Bunu sürekli denetlememiz gerekiyor. Okul idarecileri tarafından okulun bölümleri sabah akşam gözden geçirilmeli. Görevli arkadaşlar tarafından her teneffüs lavabolar temizlenmeli. Başka türlü hijyeni sağlayamayız. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Beyaz Bayrak almaya kazan bütün okullarımızı tebrik ediyorum. Bu çalışmaların ilimiz genelindeki okullarımıza ve okul müdürlerimize örnek olmasını temenni ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Yayın: 28.10.2016 - Güncelleme: 29.07.2017 12:10 - Görüntülenme: 982