AMASYA / TAŞOVA - Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi

Sosyal ve Kültürel Başarılarımız

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılında Yapılan Çalışmalar

1. 24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuz tarafından ilçe programı olarak Taşova İlçe Müftülük Toplantı Salonu’nda düzenlenmiştir

2. Gezi İnceleme Kulübü tarafından okul öğrencilerimize ekonomik yük oluşturmadan gezi düzenlendi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile işbirliği yaparak 50 erkek öğrenci ile Ankara’ya gezi düzenlendi.

3. Gezi İnceleme Kulübü tarafından okul öğrencilerimize ekonomik yük oluşturmadan gezi düzenlendi. Taşova Belediyesinin desteği ile YGS’ de başarılı olan 25 kız öğrencimizle Amasya’ya gezi düzenledik ve Üniversitelerin tanıtım gününe katıldık

4. Bilim ve Teknoloji Kulübü tarafından Bilim Haftası kutlandı.

5. Kütüphanecilik Kulübü tarafından Kütüphanecilik Haftası kutlandı ve öğrencilerimiz İlçemiz Kütüphanesini ziyaret ettiler.

6. Değerler eğitimi ile ilgili olarak Türkiye genelinde yapılan ‘’ Türkiye Değer Ödülleri Yarışması’’nda karikatür alanında öğrencimiz Sümeyra AYDEMİR il birincisi oldu.

7. Değerler eğitimi ile ilgili olarak Türkiye genelinde yapılan ‘’ Türkiye Değer Ödülleri Yarışması’’nda şiir alanında da Merve AYDEMİR il üçüncüsü oldu.

8. ‘’Kutlu Doğum Haftası ‘’ çerçevesinde okulumuzda programlar düzenlendi.

9. Hz. Muhammed’in hayatıyla ilgili bilgi yarışması yapıldı.

10. Tüm sınıfların panoları düzenlendi.

11. Hz. Muhammed’in hayatı ve dini konularda yazılmış olan kitaplar sergilendi.

12. Bakanlığın yazısı gereği okulumuzda erkek öğrenciler arasında Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışması yapıldı ve dereceye girenlere ödülleri verildi.

13. Okulumuzda ‘’Değerlerimiz’’ konulu kompozisyon ve şiir yazma yarışması yapıldı ve dereceye girenlere ödülleri verildi.

14. İlçemiz Merkez Camii Vaizi Turan Ali DURUPINAR Kutlu Doğum Haftası’nda  öğrencilerimize ‘’ Örnek İnsan Hz. Muhammed’’ konulu bir konferans verdi.

15. ‘’ Kutlu Doğum Haftası’’ ile ilgili tiyatro yapıldı.

16. Yeşilay Kulübü tarafından Yeşilay Haftası kutlandı.

17. Kültür Edebiyat Kulübü tarafından “Mehmet Akif Ersoy’ u Anma ve İstiklal Marşının Kabulü’ programı yapıldı.

18. Kültür Edebiyat Kulübü tarafından “ 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitleri Anma Günü ’ programı yapıldı.

19. Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü Tarafından “İnsan Hakları Günü” kutlandı.

20. Temizlik Kulübü tarafından Temizlik Konulu seminer verildi.

21. Sivil Savunma Kulübü “Sivil Savunma Haftasını” Kutladı.

22. Spor Kulübü Gençlik Haftası kapsamında okulumuz öğrencileri arasında futbol, voleybol turnuvası düzenledi.

23. Satranç Egzersiz Çalışmaları kapsamında okul öğrencilerimiz arasında satranç turnuvası düzenlendi.

24. Resim Egzersiz Çalışmaları kapsamında okul öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları sınıf panolarında sergilediler.

25. Okul Dergi Egzersiz Çalışmaları kapsamında okul öğrencilerimiz dergi hazırladılar. 2016-2017 Yılında basımı gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

26. Spor Egzersiz Çalışmaları kapsamında 15 öğrencimiz Spor Meslek Okulu Mülakatına hazırlanmıştır.

27. Yetim Çocuk Konulu şiir Okuma Yarışmasında öğrencimiz Merve Nur YILMAZ ilçe ikincisi olmuştur.

28. İstiklal Marşını Ezbere Okuma Yarışmasında öğrencimiz Merve Nur YILMAZ ilçe ikincisi olmuştur

Yayın: 22.10.2014 - Güncelleme: 29.07.2017 11:53 - Görüntülenme: 2503