AMASYA / TAŞOVA - Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: staj

Nis

Erasmus + okul öncesi eğitimde yenilikçi yaklaşımlar avrupa stajı ile  12aml sınıfından 4 öğrencimiz Okul Müdürümüz ve çocuk gelişimi ve eğitimi alan şefimiz rehberliğinde Viyana'daydık.

Kas

Amasya Taşova Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından 2018 Yılında Avrupa Birliği Komisyonuna sunulan, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen "Çocuk Gelişiminde Yeni Yöntemler" adlı ve 2018-1-TR01-KA102-05230 numaralı projenin yurt dışı staj eğitimi 17-30 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Çocuk Gelişimi alanındaki 11. ve 12. sınıf öğrencileri ve bu bölümlerdeki öğretmenlerimizin katılımcı olabilecekleri "Çocuk Gelişiminde Yeni Yöntemler" projemizde seçilecek öğrenciler ÇEKYA´da (Çek Cumhuriyeti) staj eğitimi yapacaklardır. Katılımcı olmak isteyenler okul idaresine başvuru yapmaları gerekmektedir. İdareden alacakları başvuru dilekçe örneğini doldurarak16 Kasım 2018 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.